Pages

Friday, 24 June 2011

d0n't StoP

assalamualaikum,
hai semua kenape tajuk aku don't stop????
hahaha...nie la nak gtau nie....sbbnyer aku nie still dlm proses blajar buat blog2 nie n blajar 2 kan hingga ujung nyawa....hehehe...mula-mula dulu bila pkir blik rse malas ar...sbb nati nak kne update klo tak besawang la blog aku kan, tak best la bersawang sane sinikan..tp disebabkan tarikan graviti n pengaruh member2 n adeq aku nia ali, so aku pun mntak la tolong member si nia ali nie ajarkan....tp still blur2 ugak...hahahaha...ada aku kesah??? stakat nie tak bnyak idea yg aku nak curahkan kat sni...hahaha....takut nati bagai mencurahkan air ke daun keladi...sbb tak der sape nak dngar...so stakat disini je la coretan nyer.....bye2x

No comments:

Post a Comment