Pages

Tuesday, 26 July 2011

sRoNok Nye BilE OrAnG InGat Kat kIte...

Hai, smua!!!!
hahaha...arini blik je keje terus ada org call...
hehehe...jgn jelez e2 tanda org ingat kat kte...(korg ada???)
hehehe...bkn pe, aku sbnarnye tumpang bahagian untuk kawan aku yg sorg nie...(kwn ker???)
bkn kwn la tp sahabat...(beza tau kwn n sahabat 2 klo nak tau cri sndiri)
sahabat aku yg sorang nie bru je dapat keje tetap kat Tapah...
yg best nye aku org pertama dapat tau (dia kte la tp tak tau la btol ker x...hahaha..)
aku tumpang bahagia sbb pasnie bole la dia blanja aku...hahaha...
untung la...hehehe e2 pun klo dia dtg Ipoh yang permai nie...


tp ada ugak yg tak best...
nak tau????


aku tak dapat keje tetap lg...
hurmmm kne la usaha lebih ckit...
rezeki masing2x..
yang penting bumi ALLAH s.w.t nie luas...
sebagai hamba Nya kte kne la slalu2 b'doa dan berusaha....


Insyaallah
pasti berjaya..
to my best friend ever 
PUTERI NADZIRAH 
harap berjaya slalu
tak kire la dlm ape perkara skali pun
aku doakan korang bahagia n happy2 slalu...


No comments:

Post a Comment